Ideaal voor als u meer wilt weten over apparatuur is een bezoek aan de showroom van een fabrikant. Bij mij in de buurt is het inspiratiehuis van Neff, Bosch, Siemens en Gaggenau. Een groot gebouw, verdeeld in vier showrooms. Ik kom er graag met klanten. In de showrooms staat een groot gedeelte van het assortiment ten toon gesteld en er lopen alleen maar adviseurs met verstand van apparatuur. En het leuke is: zij staan er  om u een advies te geven en niet om te verkopen. Jaren geleden heb ik zelf gewerkt in de showroom van Neff. Nog altijd draag ik dat merk een warm hart toe. Mooi design met een goede kwaliteit is een mooie combinatie. Vooral de ovens van Neff blinken uit in handigheidjes.

Naast de adviseurs zijn er ook vaak koks aanwezig die de apparaten laten werken en er de lekkerste dingen mee maken. Ook zij geven goede adviezen en bruikbare tips.

U bent er altijd van harte welkom en als u een adviseur wilt spreken kunt u het beste een afspraak maken. Of u gaat gezellig een keer met mij mee!