Stoomoven; makkelijk, gezond en lekker

Bent u ook groot fan van de stoomoven?  Zelf gebruik ik de stoomoven al 20 jaar, ik was een van de eerste enthousiastelingen. Het is een snelle en makkelijke manier om gerechten te bereiden en de smaak, vitamines en mineralen te behouden. Wat ik echter in de praktijk merk is dat veel mensen wel kiezen voor een stoomoven in hun nieuwe keuken, maar zich niet verdiepen in de werking. Ze laten zich afschrikken door de toetsen en knoppen, of weten niet welke gerechten zich goed lenen voor bereiding in de stoomoven. Hartstikke zonde als zo’n mooi, prijzig en zeer praktisch apparaat niet wordt gebruikt.

Uitleg gebruik stoomoven

Daarom geef ik op verzoek bij klanten thuis uitleg over het gebruik van de stoomoven. Geen chefkok workshop, maar persoonlijke, praktische instructies over dagelijks gebruik. Ik neem wat ingrediënten mee en we gaan samen in uw eigen keuken aan de slag met doordeweekse gerechten. Niets ingewikkelds, maar wel zeer smakelijk. En zo krijgt u al doende meer gevoel en inzicht over het gebruik. Daarna kunt u zelf naar smaak verder experimenteren met uw stoomoven. Gezien het grote aantal enthousiaste reacties van klanten die ik heb geholpen is dit een praktische aanpak die werkt. Wilt u ook op stoom komen? Neem contact met me op.