Tarieven fonne keukenadvies

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken werkt fonne keukenadvies met 3 verschillende pakketten. Van brainstormen bij u thuis, tot een uitgebreid pakket met plattegronden of een 3D-ontwerp in kleur. Bij alle pakketten ontvangt u achteraf een mail met een samenvatting (bevindingen en informatie). Dat document wordt – afhankelijk van de pakketkeuze – uitgebreid met plattegronden en/of een ontwerp in kleur.

Pakket 1 – Brainstorm – € 150,00

We maken een afspraak bij u thuis. Daar nemen we samen vragenlijsten door en bespreken we de verschillende opties op basis van indeling, kleur, stijl, etc. U ontvangt een tekstuele samenvatting. Deze samenvatting kunt u gebruiken als een soort “boodschappenlijst” bij het bezoek aan een keukenspeciaalzaak.

pakket 2 – Plattegrond – € 250,00

We maken een afspraak bij u thuis. We doorlopen dezelfde stappen als bij pakket 1, maar breiden de samenvatting uit met een zwart-wit plattegrond op basis van de besproken keukenindeling.

Pakket 3 – 3D-ontwerp – € 425,00

We maken een afspraak bij u thuis. We doorlopen dezelfde stappen als bij pakket 1. We maken echter direct een vervolgafspraak. Dan ontvangt u, naast de samenvatting en plattegrond, ook diverse ontwerpen voor uw droomkeuken in 3D én kleur.